O meni

Moja fotografija
Apartmani VESNA se nalaze u starom dijelu Supetra. Imaju prekrasan pogled na brački kanal.Za Vaše ljetovanje apartmani VESNA su idealno mjesto za Vas....

Arhiva bloga

Online-Croatia for apartments in Croatia Wide range of apartments, villas and houses in Croatia you can book online

tourist-paradise.com

Bed and Breakfast direct by owner - worldwide

nedjelja, 17. travnja 2011.

Find Croatian tourist navigator on AppStoreHQ.
Android apps at AppStoreHQ

mobilni vodič hrvatske turističke ponude koji putem atraktivnog sučelja nudi korisnicima potrebne podatke o lokalnim točkama interesa i omogućuje im direktan kontakt sa njima.




























Pored informacija o točkama interesa, Crotune nudi i servisne informacije poput stanja na cestama, prognoze, tečajne liste, udaljenosti zdravstvenih, turističkih i poštanskih ureda, itd.



Uz servisne informacije korisnici mogu još pročitati i isprobati predložene recepte, upoznati se sa ponudom hrvatskih proizvoda te pročitati ostale zanimljive kulturne, povijesne i dr. informacije.



Ono što je mene obradovalo i želim posebno istaknuti je mogućnost pregledavanja vremena održavanja raznih lokalnih događanja/manifestacija i drugih društvenih zbivanja koji su jako značajni za ponudu svakog turističkog mjesta.



Uvrštavanje u Crotune ponudu

Uvrštavanje vlastitog objekta u Crotune bazu je besplatno, premda postoji mogućnost plaćenog pozicioniranja. Dovoljno se je javiti putem emaila sa sljedećim podacima i vaš objekat će biti uvršten:



Slikom dimenzija 320*100 (naravno što atraktivniju)

Naslovom i kratkim opisom na hrvatskom i engleskom jeziku

Kategorijom subjekta gdje želite biti uvršteni

Adresom

GPS koordinatama objekta

Kontakt telefonom

Web stranicom

Izvodom iz cjenika do maksimalno 10 stavki (opcija)






Gdje je se može nabaviti?

Aplikaciju možete besplatno preuzeti za iPhone (App Store link) i Android uređaje (putem QR koda na dnu), a verzija za Windows Mobile uređaje biti će dostupna za koji dan.







Sa povećanjem baze objekata i prezentiranog sadržaja Crotune će postati odlična aplikacija za promociju i istraživanje lokalne turističke ponude svakog mjesta i želimo joj svjetlu budućnost.













































































Nema komentara:

Objavi komentar